mozzarellovou syrovátku můžete proměnit v cenný zdroj?
Pomocí elektrodialýzy máte možnost získat vysoce odsolený proud syrovátky nebo proud ultrafiltračního permeátu.
Využití demineralizace syrovátky a syrovátkového UF permeátu
→ proud vhodný k fermentaci, krmivům nebo jako substrát
→ využití ve farmacii, pekárenském nebo v cukrárenském průmyslu
Bez chemikálií, bez solanek, bez regenerace
→ nižší enviromentální zátěž oproti iontovýměně (IEX)
Technologická flexibilita
→ možnost kombinace s UF, MF nebo sušárenskými procesy
→ Ano – nabízíme testování vzorků i pilotní testy v našem aplikačním centru.
→ V případě nutnosti navrhneme vhodný krok předúpravy – např. mikrofiltraci nebo ultrafiltraci.
→ Ano – často ED předchází evaporace nebo tlakové membránové procesy jako je nanofiltrace nebo reverzní osmóza.
→ ED optimálně pracuje při obsahu sušiny od 18 do 22 %, ideálně bez krystalizace a suspendovaných částic.
Zajistíme vám konzultaci technologického řešení zdarma.
Spojte se s námi – rádi vám připravíme řešení na míru, a to na základě složení a množství vašeho konkrétního proudu a cílové aplikace.